Hungaricum - Minden, amitől magyar a magyar

Hosszú ideje érik már a gondolat, hogy egy kedves kollegámmal megírjuk személyes "élményeinket" a magyar létről pro és contra. Hogy ez vicces vagy siralmas, mindenki maga döntse el.

Címkék

átbaszva (1) beszólás (3) burokracia (1) chat.hu (1) contra (2) csajozas.hu (1) hímringyó (1) jog (2) kezdet (1) money (1) mozi (1) munka (1) okmanyiroda (1) paraszt (4) pro (1) ribi (1) sex (3) vég (1) Címkefelhő

Linkblog

Nem vagyunk egyedül

2007.10.19. 11:30 :: Maci@Work

Olvasgatom a blogokat aktívan, és néha találok 1-2 érdekes bejegyzést.
36 évesen, családdal Magyarföldön, meg tudom érteni.
Talán azon érdekes elgondolkozni, - és nem csak a 30on felülieknek - hogy milyen lehetősége lenne a gyerekeinknek itt felnőni. Minden esélye megvan rá, hogy olyan parasztok gyerekeivel járjon 1 óvodába, iskolába, egyetemre, akik az igazi magyar "értékrend" szerint élnek.
És nem, nem tudunk ottlenni 24-7 mellette, hogy megvédjük a behatásoktól.
Aztán egy nap meglepődünk, amikor az első X-IT rucira kéri a penzt. Ismét felpillantunk, és megállapítjuk, hogy 18 évesen már végigment rajta a fél város (dokk?), a fiúja nálunk idősebb és sokkal de sokkal feketébb autóval jár. Fiúként sem sokkal jobbak a kilátások... iskolai bandák, klikkek, vagy a másik oldal...
Félreértés ne essék, én is itt nőttem fel és van remény, de ha valaki nem asszimilálódik igen magányos lesz.
És ez vérciki....
 
Sorry, hogy most nem mókás a téma, néha ezek is előbuknak belőlem. Igérem a jövőben visszafogom magam:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricum.blog.hu/api/trackback/id/tr34201078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása