Hungaricum - Minden, amitől magyar a magyar

Hosszú ideje érik már a gondolat, hogy egy kedves kollegámmal megírjuk személyes "élményeinket" a magyar létről pro és contra. Hogy ez vicces vagy siralmas, mindenki maga döntse el.

Címkék

átbaszva (1) beszólás (3) burokracia (1) chat.hu (1) contra (2) csajozas.hu (1) hímringyó (1) jog (2) kezdet (1) money (1) mozi (1) munka (1) okmanyiroda (1) paraszt (4) pro (1) ribi (1) sex (3) vég (1) Címkefelhő

Linkblog

A kezdetek

2007.10.12. 18:11 :: Maci@Work

Sziasztok,
Mint pár országot megjárt magyar, alacsonyabb az ingerküszöböm a mérhetetlen inkompetenciára és f@szságra, ami ebben az országban megy.
Ez mondjuk magában nem lenne elég indok, de egy hasonló gondolkodású kollegámmal együtt már elégnek ítéltük, hogy megnyissuk ezt a blogot és a világ elé tárjuk storyainkat.  
Előrevetítem, hogy a politikától tartózkodni kívánok, Dunát lehetne rekeszteni vele és még unalmas is. Az emberi, és konkrétan a magyar ember hülyesége lesz terítéken mindenki(??) örömére.
Azért van itt szép és jó is, az sem maradhat ki. Csakhát az arányok....
Maci

Szólj hozzá!

Címkék: kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricum.blog.hu/api/trackback/id/tr5194577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása